Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mathallen Oslo: MAT OG VIN I KOMBINASJON – FOKUS PÅ SJØMAT hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Mathallen Oslo: MAT OG VIN I KOMBINASJON – FOKUS PÅ SJØMAT

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Kokker på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta fra bunnen av og gir innspill på hva som passer til.